آغاز هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در شوشتر

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۹ کد : ۴۴۱ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز در دو بخش مجزای خواهران و برادران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر آغاز به کار کرد.

دکتر موسی شهریاری در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: هقتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت مرحله کشوری بخش شفاهی با حضور تعداد 200 نفر از منتخبان واحدهای کشور در سه رشته قرائت، ترتیل و اذان و در بخش کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  شوشتر در حاشیه برگزاری این مسابقات وجود قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی را مایه خیر و برکت برای دانشگاه‌ها دانست وخاطرنشان کرد: تمسک به عترت، امامت و ولایت، باعث اعتلای بیشتر و بهتر مفاهیم قرآنی در جوامع انسانی به‌خصوص جوامع اسلامی می‌شود که این امر باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

گفتنی است مراسم اختتامیه این مسابقات روز پنجشنبه با حضور مسئولین استانی و محلی در مسجد باقرالعلوم(ع) دانشگاه برگزار می گردد.