فرماندار شوشتر درگفتگو با آنا:

قرارگاه دانشگاه آزاد خوزستان با تمام توان در خدمت سیل‌زدگان است

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۷ کد : ۴۴۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
قرارگاه دانشگاه آزاد خوزستان با تمام توان در خدمت سیل‌زدگان است

قرارگاه جهادی شعیبیه(گوریه) در طول دوران بحران سیل، با تمام علم و تخصصی که در اختیار داشتند در خدمت مردم سیل‌زده منطقه بوده‌اند.

حسین پنبه‌دانه پور در گفتگو با خبرنگار آنا، ضمن تقدیر از خدمات و کمک‌رسانی‌های قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر گفت: اعضای هیئت علمی و قرارگاه جهادی شعیبیه(گوریه) در طول دوران بحران سیل، با تمام علم و تخصصی که در اختیار داشتند در خدمت مردم سیل‌زده منطقه بوده‌اند.

فرماندار شهرستان شوشتر درباره جزئیات سیل شهرستان شوشتر اظهار کرد: سیلاب با دبی ۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در ثانیه وارد منطقه شده و ۳۴ روستا را در غرب شعیبیه و چهار روستا را در شرق شعیبیه و مجاورت منطقه شطیت درگیر کرد و ۲۴ روستا غرق در سیلاب و ۱۰ روستا در محاصره سیل قرار گرفت.

پنبه‌دانه پور ادامه داد: با پیش‌بینی شرایط موجود در منطقه، تعدادی از روستاهای غرب شعیبیه را به کمک نیروهای بسیج و ارتش از سکنه خالی کرده و اکنون ۳ هزار و پانصد نفر از ساکنان شعیبیه در اردوگاه‌های موقت اسکان داده و ۴ هزار نفر از اهالی مناطق سیل‌زده در روستاهای بالادست اسکان داده شده است. مابقی ساکنان منطقه به میل خودشان از منطقه خارج شده‌اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به سطح علمی بالای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، ورود این دانشگاه برای حل مشکلات مردم سیل‌زده دور از انتظار نبود و فرمانداری شوشتر چند روز پیش از وقوع سیل نیز از رئیس واحد شوشتر برای حضور در صحنه و مدیریت بحران درخواست کمک کرده بود.