نگاه ویژه وزارت علوم به دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۱ کد : ۳۵۹ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
نگاه ویژه وزارت علوم به دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

نماینده مردم شریف شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر  در جلسه ای اختصاصی با دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دفتر وی حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان با اشاره به این دیدار گفت: روز گذشته در جلسه ای که با دکتر غلامی وزیر محترم علوم به همراه آقای گیلانی نماینده محترم شهرستان در دفتر ایشان داشتیم، دستاوردهای بسیار مثبت و خوبی نصیب مجموعه دانشگاه آزاد شوشتر شد. از جمله اینکه وزیر محترم برای برگرداندن رشته دکترای تخصصی دامپزشکی موافقت کردند و طبق آن، دانشگاه ما تنها مرکز علمی در غرب کشور خواهد بود که این رشته را ارائه خواهد کرد.

دکتر محمد حسین پورمحمدی اظهار کرد: همچنین اخذ ۲۰ رشته جدیدی که در حال حاضر نیاز بازار کار هستند، از مسائلی بود که با وزیر توافق و مقرر شد به لیست رشته های موجود در دانشگاه شوشتر اضافه شوند.

وی افزود: به زودی و برای ارتباط و بررسی نزدیک شرایط دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر، وزیر محترم علوم سفری به شهرستان خواهد داشت.

▫پورمحمدی در پایان از سردار گیلانی نماینده مردم شوشتر و گتوند بابت برنامه ریزی و برگزاری این نشست تشکر کرد و تلاش های وی در جهت کمک به مجموعه دانشگاه را قابل ستایش دانست.

لازم به ذکر است رشته دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر اخیراً بدلیل عدم ارائه مستندات لازم به وزارت علوم در زمان جذب این رشته، از دفترچه آزمون ورودی دانشگاهها حذف شده بود که مجدداً با پیگیری های جدی رییس دانشگاه و نماینده شوشتر در مجلس شورای اسلامی برگردانده شد.