دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در بین ۵ دانشگاه خوزستان که می تواند نیروی امریه معرفی کند

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۵ کد خبر : ۳۰۹ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در بین دانشگاه های استان خوزستان جزء ۵ دانشگاهی که می توانند نیروی امریه سربازی معرفی کند، قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، این واحد دانشگاهی از بین تمام دانشگاه های آزاد، پیام نور، دولتی و علمی کاربردی در استان خوزستان به همراه ۴ دانشگاه دیگر مجوز معرفی نیروی امریه سربازی به سازمان بازرسی کل کشور را دریافت کرد.

پیرو این مطلب به اطلاع کلیه فارغ‌التحصیلان این دانشگاه می رساند سازمان بازرسی کل کشور به منظور توسعه منابع انسانی و جذب متخصصان کارآمد از کلیه فارغ التحصیلان و دانشجویان ترم آخر در رشته ها و تخصص های: ((مالی ،حسابداری ،بانکداری ،بیمه ، امور مالیاتی ، گمرک ، فناوری اطلاعات و حقوق )) در دانشگاه آزاد شوشتر به صورت نیروی امریه خدمت سربازی استخدام می نماید.

از کلیه واجدین شرایط مرد دعوت بعمل می آید جهت ثبت نام به سایت سازمان بازرسی کل کشور به نشانی www.bazresi.ir مراجعه نمایند.