مهلت ثبت‌نام ازدواج دانشجویی ۲۰ دی به پایان می‌رسد

۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۰ کد خبر : ۲۹۸ اخبار دانشگاه تیکر
مهلت ثبت‌نام ازدواج دانشجویی ۲۰ دی به پایان می‌رسد

مهلت ثبت نام زوج‌های دانشجو در بیست و یکمین دوره ازدواج دانشجویی ۲۰ دی ماه به پایان می‌رسد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به همت ستاد ازدواج دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، ثبت‌نام بیست و یکمین دوره ازدواج دانشجویی از اول دی آغاز شده و تا پایان روز بیستم دی ادامه خواهد داشت.

دانشجویان پس از ثبت‌نام از طریق سایت ازدواج دانشجویی به آدرس www.ezdevaj.org، لازم است پرینت نسخه چاپی را دریافت کرده و به همراه مدارک اعلام شده جهت تایید نهایی به دفتر نهاد در دانشگاه ارائه دهند.

مدارک لازم جهت تایید، اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و کارت ملی زوجین و اصل کارت دانشجویی است و ویرایش اطلاعات ثبت‌نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائید ثبت‌نام مقدور است.

زوج‌های دانشجو تا ۲۰ دی ۱۳۹۶ برای ثبت‌نام فرصت دارند جهت ثبت‌نام به سامانه ازدواج دانشجویی مراجعه نمایند.