اکبری نوری:

اعلام رتبه‌بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تا یک ماه آینده

۲۰ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۳ کد خبر : ۲۶۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
اعلام رتبه‌بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تا یک ماه آینده
مدیرکل دفتر تعالی و مهندسی ساختار و آینده‌پژوهی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج رتبه‌بندی واحدهای این دانشگاه تا یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، رضا اکبری نوری گفت: با تغیبر مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی، چند کار مهم در حوزه دفتر تعالی و مهندسی ساختار و آینده‌پژوهی دانشگاه در اولویت برنامه‌ها قرار گرفت. بخشی از آن‌ها مانند اصلاح ساختار معاونت‌ها و اصلاح ساختار کلان دانشگاه به پایان رسیده و اکنون مشغول نهایی‌کردن ساختار واحدها و منطقه‌بندی جدید دانشگاه هستیم.

مدیرکل دفتر تعالی و مهندسی ساختار و آینده‌پژوهی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: نهایی کردن آیین‌نامه درجه‌بندی واحدهای دانشگاهی نیز در اولویت است که از قبل شروع شده و اکنون در حال پایان یافتن است.

دکتر اکبری نوری ادامه داد: ارزیابی عملکرد و رتبه‌بندی واحدهای دانشگاهی نیز در مراحل پایانی است. واحدها اطلاعات خود را طی دو ماه در سامانه وارد کردند و اکنون در مراحل تحلیل و ارزیابی هستیم و تا یک ماه آینده رتبه واحدهای دانشگاه آزاد را براساس اطلاعات آن‌ها اعلام می‌کنیم.