ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از امروز شنبه ۱۱ شهریور آغاز شد.

۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۱ کد خبر : ۲۳۸ خبر تصویری اطلاعیه ها تیکر

آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد 6 اسفند در سراسر کشور برگزار شد و اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی 5 شهریور بر روی سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد قرار گرفت.

طبق اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری از امروز شنبه 11 شهریور آغاز شد.

پذیرفته‌شدگان همه رشته‌ها باید شخصا در روزهای شنبه 11 و یکشنبه 12 شهریور به واحدهای مربوطه که آدرس و تلفن آنها در سامانه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.sanjesh.iau.ic.ir درج شده است، مراجعه کنند.

همچنین لازم است پذیرفته‌شدگان برای اطلاع از چگونگی ثبت‌نام از ورودی‌های جدید به سایت اینترنتی واحدهای دانشگاهی مراجعه کنند.