پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در پی رحلت حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۶ کد خبر : ۱۴۰ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر  در پی رحلت حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با صدور پیامی رحلت مبارز انقلابی حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت دکتر پورمحمدی بدین شرح است:

بسمه‌تعالی

یار دیرین امام و رهبری و مبارز بزرگوار مرحوم مغفور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رحمت‌الله‌ علیه دار فانی را وداع گفته و به لقاءالله پیوستند. این ضایعه را به خانواده گرامی، فرزندان محترم و همه مردم شریف ایران تسلیت عرض می­کنم. ایشان علاوه بر تلاشهای سیاسی و مدیریتی، در دوره‌های دشوار تاریخ انقلاب مسئولیت های سنگینی بر دوش داشتند و در همه‌ حوادث و قضایای مهم دوران حیات مبارک امام راحل (ره) و زعامت مقام معظم رهبری در شمار فعالان و خدمتگزاران برجسته‌ی کشور به‌شمار می­رفتند. فعالیتهای فرهنگی و تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز صفحات مهمّی از زندگی پربار ایشان را تشکیل می­دهد. از خداوند متعال مسألت می­کنم که روح ایشان را مشمول رحمت و فضل خود قرار دهد و عمل صالح ایشان را مقرون اجر جزیل سازد و به بازماندگان، خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و ملت شریف ایران صبر جمیل عطا فرماید.

محمدحسین پورمحمدی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر