دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر موفق به اخذ مجوز تاسیس و راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور شد

۱۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۹ کد خبر : ۱۳۴ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر موفق به اخذ مجوز تاسیس و راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از اخذ مجوز تاسیس و راه اندازی مرکز رشد واحد های فناور از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری خبر داد.

دکتر محمدحسین پورمحمدی در خصوص ضرورت تاسیس مرکز رشد افزود: تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر اولویت برنامه ­ریزی در حوزه ­های فرهنگی و اجتماعی و ضرورت بهره ­برداری از توانمندی‌های منابع انسانی و نخبگان جامعه در فرآیند توسعه کشور و بویژه جهاد علمی یکی از ضرورتهای جدی توجه نهادی به فناوری­های نرم با تاکید بر علوم انسانی و اجتماعی است.

دکتر پورمحمدی بیان کرد: پس از بررسی های لازم توسط مراجع ذی صلاح در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم،تحقیقات و فناوری سرانجام تأسیس مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت و مجوز مربوطه صادر گردید.

وی به اهم اهداف تأسیس مرکز رشد واحدهای فناور اشاره کرد و گفت: کمک به جذب بیشتر کارآموزان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در بازار کار و ایجاد شغل، ایجاد کمک و گسترش واحدهای صنعتی کوچک و متوسط فنی و تحصیلاتی تخصصی که بتوانند در بازار کار رقابت‌پذیر باشند، نوسازی، انتقال فناوری و استفاده از اکتشافات علمی جدید، افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه و استفاده بهینه از آن و بسترسازی جهت تجاری‌سازی و بازاریابی دستاوردهای تحقیقاتی را مهمترین برنامه های این مرکز برشمرد.