مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی در واحد شوشتر برگزار شد

۰۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۳ کد خبر : ۱۳۲ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی در واحد شوشتر برگزار شد

مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی، در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر شهریاری معاون دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر ، مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی با حضور جمعی از دانشگاهیان در مسجد باقرالعلوم (ع) این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهریاری در این مراسم ضمن گرامیداشت حماسه نهم دی گفت: حماسه نهم دی نشان از غیرت دینی مردم هوشمند و با بصیرت ایران اسلامی و دفاع از مکتب حیات بخش شیعه و عاشورا است.

وی تصریح کرد: نهم دی متعلق به امت اسلامی است و تجدید میثاق با امامت و ولایت می باشد و متعلق به هیچ گروه و یا جریان و احزاب سیاسی نیست بلکه متعلق به ملت ایران می باشد.

یادآور می‌شود، شرکت‌کنندگان درپایان این مراسم با حضور در یادمان شهدای گمنام  دانشگاه به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام کردند