مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد

۰۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۱ کد خبر : ۱۳۱ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه  آزاد اسلامی شوشتر با حضور هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات مرکزی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، در ابتدای این مراسم  دکتر احمدرضا عمانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و سالروز حماسه یوم الله 9 دی و عرض خیر مقدم به شرکت کنندگان اظهارکرد: هفته پژوهش و فناوری فرصت مغتنمی است تا جامعه با فعالیت پژوهشگران و فناوران آشنا شوند.

رئیس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان به اهمیت و توسعه پژوهش در دانشگاهها اشاره کرد و افزود: ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح دانشگاه‌ها و جامعه، ارتقاء شان و جایگاه پژوهشگران و فناوران و تشویق و ترغیب آنها به انجام فعالیت‌های پژوهشی بیشتر از جمله اهداف برگزاری هفته پژوهش و فناوری در سطح کشور است.

وی افزود: با توجه به وجود رشته‌های دکترا و کارشناسی ارشد در واحد دانشگاهی شوشتر، بسترهای مناسبی در خصوص انجام پژوهش‌های علمی در این واحد فراهم است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر، از وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهزو استاندارد، اتصال به منابع معتبر علمی، حضور تیم‌های موفق رباتیک و بتن و ایجاد مرکز رشد و تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان، به عنوان فرصت‌های مناسب در جهت استفاده از تحقیقات پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر نام برد.

عمانی خاطر نشان کرد: این واحد دانشگاهی، در حوزه رباتیک جزو تیم های برتر دانشگاه‌های استان شناخته شده و در زمینه مراکز تحقیقاتی مجوز 3 مرکز تحقیقاتی اخذ گردیده است.
وی افزود: با انجام بررسی‌های لازم، تفاهم نامه های مشترک علمی-پژوهشی بین استانداری خوزستان، اداره کل صنعت معدن و تجارت استان، شرکت برق منطقه ای خوزستان، اداره کل آموزش و پرورش استان و دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر منعقد گردیده تا بر این اساس، با شناسایی اولویت‌های پژوهشی و با هدف انجام تحقیقات پژوهشی، همکاری‌های لازم میان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر و این نهادها صورت پذیرد.

عمانی تصریح کرد: حضور واحد شوشتر به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در نمایشگاه هفته پژوهش و فن بازار استان از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش امسال بود که به نحوشایسته ای برگزار شد.

گفتنی است در پایان  این همایش از پژوهشگران برتر، مخترعین برتر، تیم های برتر مسابقات علمی دانشجویی، انجمن علمی برتر دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر تجلیل بعمل آمد.